Förbundsfullmäktige vartannat år

Förbundsfullmäktige är det högsta beslutande organet i Kyrkans Akademikerförbund.  I andra organisationer kallas det ofta för kongress.

Vartannat år samlas ledamöter från förbundets 15 kretsar plus ledamöterna i förbundsstyrelsen och inbjudna gäster. Förbundsfullmäktige ger riktlinjer för förbundets färdriktning och diskuterar idéer och förslag för de kommande årens verksamhet.

Förbundsfullmäktige 2014 hölls den 2-3 Juni på Djurönäset i Stockholms skärgård. Vi firade också att vi nu funits i 111 år.

• En delvis ny styrelse valdes vi fullmäktige. Från vänster, Annika Svensson, Anders Lennartsson, Mia Möller, Jenny Edling, Angelina Backman, Maria Hammarström, Maria Bergius Krämer, Daniel Lindén Andrea Schleeh, Lena Andersson Englund, Anna-Carin Gabelic, Jens Linder Bror Holm och Kent Österdahl. På bilden saknas Nils-Henrik Nilsson. Lena Ehrngren och Jonas Deckmar. Bild: Magnus Aronson.  Bild: Magnus Aronson

• Registrering.
  •

• Uppsala stift höll i den inledande mässan.
  •

• Förbundsordförande Bror Holm i talarstolen.
  •

• Sacos ordförande Göran Arrius inledningstalade.

• Intresserade åhörare.
  •

• Fotograf Magnus Aronsson tog bilder av nästan alla deltagare.
  •

• Helén Källholm, vd för Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation, talade om förändring. Här med tf. kanslichef Vibeke Hammarström (th.).

• Grupparbete
  •

Bilderna nedan togs på fullmäktige 2012 av fotograf Linda My Hagberg.

www.lindafoto.se/företag

•  Bild: Linda My Hagberg