För dig som studerar

Studerar du på högskola eller universitet för att söka tjänst inom Svenska kyrkan är ett medlemskap i Kyrkans Akademikerförbund ett bra val. Som studerandemedlem har du alla de rättigheter som yrkesarbetande medlemmar har. Du har också rätt att bli vald till facklig förtroendeman och delta i det fackliga arbetet.

Avgiften är bara 10 kronor per månad, eller 120 kronor per år, under hela studietiden. Ett medlemskap ger dig fördelar under studietiden och i jakten på ditt önskejobb.

Tänker du dig en framtid som präst, diakon eller församlingspedagog? Då är det vi som har bäst kunskap om anställningsvillkoren på jobbet eftersom vi har förhandlat fram dem.

Få tillgång till expertkunskap om löner och villkor samt ett stort kontaktnät av fackliga företrädare med koll på förhållandena där du vill arbeta.

Ansök om medlemskap redan nu!

Senast ändrad 2013-11-04

KyrkA