Fackliga utbildningar

2018-12-18  |  Uppdaterad 2019-03-07

Grundläggande utbildning för nya ombud eller förtroendevalda i medbestämmandelagen och avtalet som också ger en inblick i arbetsmiljölagen.
Kursledare: Stefan Sterner och Åsa Sandström

Utbildning för de som har gått grundutbildning och förhandlat enligt MBL tidigare. Deltagarna ska vara utsedda av kretsen att vara löneförhandlare.
Kursledare: Vibeke Hammarström, Mia Möller, med flera

Grundläggande utbildning för nyvalda skyddsombud. Även skyddsombud från andra förbund är välkomna!
Kursledare: Astrid Graf och Fredrik Alm

Grundläggande utbildning under tre dagar för regionala skyddsombud i uppdraget som RSO, rutinerna för uppdraget och utbildning i de viktigaste föreskrifterna från Arbetsmiljöverket.
Kursledare: Astrid Graf, Sten Bylin och Fredrik Alm

Fördjupningskurs för kyrkoherdar i LAS 16-17 maj och 3-4 oktober

Arbetsrätten är en central del av en kyrkoherdes arbete. Vi erbjuder dig att gå en fördjupningsutbildning om de viktigaste delarna av anställningsskyddslagen. Vi kommer att fokusera på det du som kyrkoherde behöver kunna. Kursen är meriterande i egen tjänst och på ditt CV.
Kursledare:
Astrid Graf, senior juridisk rådgivare vid KyrkA och Ylva Wåhlin, chefsjurist, KyrkA.

Se program i högerspalten.

Alla anmälningar görs till Jennie Nylander: jennie.nylander@kyrka.se