KyrkA söker ombudsman

Kyrkans Akademikerförbund expanderar och söker fler ombudsmän

Kyrkans Akademikerförbund tillhör Saco och är det största akademikerförbundet inom Svenska kyrkan där vi organiserar alla akademiker. Våra största medlemsgrupper är präster, diakoner och församlings­pedagoger. Till vårt förbundskansli i Stockholm söker vi nu en ombudsman.

Vi söker dig som har mycket god förhandlingsvana och goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Erfarenhet av arbete som förhandlande ombudsman på ett fackförbund är meriterande.

Vi tror att du är jurist, HR/PA -person eller har arbetat som chef med lång erfarenhet av förhandlingar.

Du är akademiker, har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i en idéburen och demokratisk organisation. Du bör dela Svenska kyrkans värderingar. Du är en god pedagog och trivs med att hålla utbildningar inom arbetsrätt. Som person är du självgående, lösningsfokuserad och resultatinriktad.

Arbetet innebär heltid och tjänsten är placerad i vårt vackra townhouse på Östermalm. Resor ingår i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Kanslichef Vibeke Hammarström

Tfn: 08-441 85 72

E-post: vibeke.hammarstrom@kyrka.se

Vi avböjer erbjudanden från externa rekryterare och övriga annonsforum.

Senast ändrad 2017-01-31