Medlemsnytt

Till dig som är medlem i KyrkA i Stockholms stiftskrets.

Stockholms stiftskrets inbjuder härmed alla medlemmar till medlemsmöte samt till årsmöte (se bifogad kallelse med ärendelista).

Datum: 3 april 2019

Tid: Medlemsmöte 15.00-16.00, årsmöte 16.00-17.00

Plats: KyrkA:s förbundskansli, Östermalmsgatan 68F

Medlemsmötet har temat LÖN – vad står det egentligen i vårt löneavtal, vad är viktigt att veta för dig som medlem, vad innebär lönesättande samtal respektive lönesamtal med förhandling och vilka viktiga tips kan du ha med dig in i respektive samtal? Detta och mycket annat matnyttigt om löneavtalet och lönerevisionen kommer att tas upp på medlemsmötet.

Det nuvarande centrala avtalet går ut 2020 och då inleds en ny avtalsrörelse. På medlemsmötet har Du även möjlighet att ta upp områden som Du tycker att KyrkA behöver bevaka och driva i den kommande avtalsrörelsen.

Till medlemsmötet är Du välkommen att ta med dig en kollega och/eller vän som ännu inte är medlem i KyrkA men som kanske är intresserad av temat och eventuellt medlemskap.

Årsmötet följer omedelbart på medlemsmötet. Utnyttja din möjlighet till insyn och att påverka kretsens arbete och välja kretsstyrelse! Är Du nyfiken på att själv vara med i kretsstyrelsen eller delta i förbundsfullmäktige nästa år? Kontakta Stefan Gaspar (stefan.gaspar@svenskakyrkan.se) eller Pauliina Rydman (pauliina.rydman@svenskakyrkan.se) i valberedningen i så fall. Vi som jobbar fackligt kan intyga att det är ett toppenbra sätt att lära sig mer om rättigheter och skyldigheter i arbetet, om arbetsmiljöfrågor och om Svenska kyrkan som arbetsgivare, helt enkelt viktig kunskap för alla som jobbar i Svenska kyrkan. Välkommen att höra av dig om Du vill vara med i kretsarbetet tillsammans med oss!

Meddela gärna till rebecca.soderblom@kyrka.se om du kommer. Vi bjuder på fika och en liten överraskning.

Varmt välkomna önskar kretsstyrelsen

genom Rebecca Söderblom, kretsordförande

Rebecca Söderblom
Kretsordförande