Fackliga utbildningar

2018-12-18  |  Uppdaterad 2019-04-18

Grundläggande utbildning för nyvalda skyddsombud. Även skyddsombud från andra förbund är välkomna!
Kursledare: Astrid Graf och Fredrik Alm
Se program i högerspalten.

Anmälan senast 23/4. Anmälan och frågor: Anna-Lisa Saar: anna-lisa.saar@kyrka.se
Plats: KyrkA 68 F konferenscenter, Östermalmsg. 68 f,  Stockholm

Arbetsrätten är en central del av en chefs arbete. Vi erbjuder dig att gå en fördjupningsutbildning i de viktigaste delarna av anställningsskyddslagen. Vi kommer att fokusera på det du behöver kunna om du är chef inom Svenska kyrkan. Kursen är meriterande i egen tjänst och på ditt CV.

Denna kurs omfattar sammanlagt fyra heldagar fördelat på två kurstillfällen. Kursen är avgiftsfri för KyrkAs medlemmar.

Kursledare: Astrid Graf, senior juridisk rådgivare vid KyrkA och Ylva Wåhlin, chefsjurist, KyrkA.

Fördjupningskurs för kyrkoherdar i arbetsrätt - LAS
16-17 maj och 3-4 oktober

Arbetsrätten är en central del av en kyrkoherdes arbete. Vi erbjuder dig att gå en fördjupningsutbildning om de viktigaste delarna av anställningsskyddslagen. Vi kommer att fokusera på det du som kyrkoherde behöver kunna. Kursen är meriterande i egen tjänst och på ditt CV.
Kursledare:

Alla anmälningar görs till Anna-Lisa Saar: anna-lisa.saar@kyrka.se