KyrkA bidrar med pengar till Svenska kyrkans Internationella arbete

2015-10-21

Kyrkans Akademikerförbund har beslutat att bidra med en penningsumma till Svenska kyrkans internationella arbete. I den nuvarande situationen med hundratusentals flyktingar som flyr mardrömskriget i Syrien finns Svenska kyrkan längs flyktvägarna. KyrkA vill bidra till att stödja kyrkans verksamhet.

Krig, oroligheter och klimatförändringar driver miljontals människor på flykt och trots att de är många så är det ändå bara en bråkdel som lyckas ta sig till Europa. De allra flesta är kvar i de direkta närområdena. Svenska kyrkan finns på plats längs flyktvägarna och ge stöd åt de drabbade.

Läs mer om svenska kyrkans internationella arbete på www.svenskakyrkan.se/internationellt arbete och www.facebook.com/svenskakyrkaninternationellt