Nytt avtal mellan Saco och Danske Bank ger förmånliga villkor

2015-09-10

Danske Bank och Saco har tecknat ett ramavtal om konkurrenskraftiga villkor på bankens samtliga privatkundstjänster för Saco-förbundens 650 000 medlemmar. Erbjudandet börjar gälla under det första kvartalet 2016.

Avtalet kommer att omfatta bland annat bolån, inlåningsprodukter samt förmånsprogram, men är än så länge ett ramavtal. Som medlem går det alltså ännu inte att ta del av något erbjudande utan medlemsförbunden måste först teckna separata avtal för sina respektive medlemmar.

– Det här erbjudandet kommer att innebära ett stort mervärde för våra medlemmar och gör ett medlemskap i ett Sacoförbund än mer attraktivt. Sveriges akademiker förtjänar bra villkor, såväl på jobbet som hos banken, säger Göran Arrius, ordförande för Saco.

Närmare detaljer kring innehållet i avtalet kommer att presenteras under hösten.

Saco-förbundens har drygt 650 000 medlemmar och samlar alltifrån läkare och arkivarier till ingenjörer och präster.

Skriv ut text
Rubrik (ej obligatorisk)
Alias
Din e-postadress
Skriv ordet >
Du är som användare själv ansvarig för innehållet i dina kommentarer.