Saco på Stockholm Pride

2014-06-16

Kyrkans Akademikerförbund är ett av 22 förbund inom Saco. Vi, KyrkA samarbetar i många frågor med Saco som t ex vid  årets Pridefestival. Temat för årets Pridefestival är "vardag". Sacos budskap är "Din partner på jobbet".

All information finns samlad på http://www.saco.se/sacopride/

Mycket av kommunikationen fram till festivalen sker via sociala medier.

Hashtag: #sacopride

Tältet i Pride Park

Elva förbund deltar i Sacotältet i Pride Park,  30 juli till 2 augusti. Representanter för Saco svarar på frågor och hänvisar medlemmar/presumtiva medlemmar till respektive förbund.
Aktiviteterna i tältet kretsar kring frågan: "Kan du vara dig själv på jobbet?"

Seminarium

Vi har precis fått veta att Sacos seminarium om hbtq-frågor ur chef- och ledarskapsperspektiv har fått plats i festivalprogrammet!
Varför ska din chef bry sig om hbtq-frågorna? Medverkar gör bland andra: Göran Arrius, Jaime Aleite, Pelle Pia Hedberg, Mats Hammarstedt, Anna Lind, Mia Ålund. Moderator: Benny Johansson
Fredagen den 1 augusti 13-13.45 på Kafé Klara i Kulturhuset. Välkomna!

Paraden

Lördagen den 2 augusti går och cyklar vi tillsammans i paraden. Samling kl. 13 på Södermalm.

Saco har sex flakcyklar som kommer att skyltas med "Din partner på jobbet".
Bland andra Göran Arrius och Anders Edward kommer att cykla.
Övriga går bakom cyklarna och kan ha t-shirts, ballonger, flaggor och banderoller för att synas med förbundsnamn. Alla; anställda, förtroendevalda och medlemmar är välkomna att delta.